Buscar este blog

domingo, 22 de enero de 2012

Cap de setmana de Festa Major


El passat divendres 20 de gener va començar la Festa Major, que conclourà el dia 29. Durant aquests dies es realitzaran moltes activitats, entre les quals es troba l’ exposició pictòrica “La clau dels somnis” de l’autora viladecanenca Isabel Figueredo. L’acte principal va ser l’entrega de les medalles d’Honor de la ciutat.

L’ajuntament va atorgar a Pasqual Maragall el títol de fill adoptiu de Viladecans com a reconeixement als seus mèrits al front de l’alcaldia de Barcelona i la seva col·laboració en els Jocs Olímpics de Barcelona l’any 1992. Durant aquests, Viladecans va ser subseu olímpica de beisbol.

També s’atorgarà la Medalla d’Or de la ciutat a Jaume Montfort, alcalde de Viladecans des de 1982 fins l’any 2005. També es va entregar una menció honorífica el Club de Beisbol Viladecans per la seva trajectòria esportiva des dels anys 70, que va afavorir que la ciutat fos subseu olímpica. També seran reconeguts Maria Vasco i Valentí Massana, atletes olímpics, que seran nomenats Fills Predilectes.

La programació també incloïa l’exposició “Pagesos i vilatans”. Aquesta mostra gratuïta representava Viladecans al segle XIX. Dissabte continuà la festa amb l’actuació dels Grallers de Viladecans i els gegants. Després es va organitzar un concert de balls i danses tradicionals catalanes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario