Buscar este blog

domingo, 15 de enero de 2012

Viladecans acull el projecte “Ciutats amb actitud innovadora”


La Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia va acollir el projecte “Ciutats amb actitud innovadora”. L’acte es va celebrar al Parc de Negocis de Viladecans. Es van tractar els diferents problemes que causen els desplaçaments amb vehicle privat a les ciutats.

La jornada va començar a les 12 hores. Va començar amb una sessió d’innovació i creativitat en la qual van participar tres alumnes de batxillerat, dos estudiants universitaris i tres empresaris i tres representants de l’ajuntament de la ciutat. Després, va haver un debat i dinàmiques de treball entre els ciutadans, empreses i representants de les administracions públiques. Carles Ruiz, l’alcalde de Viladecans, va concloure l’acte. Durant la cloenda també van participar especialistes que van aportar idees per solucionar els problemes de mobilitat urbana a les ciutats.

Aquesta activitat forma part de les accions impulsades per la xarxa INNPULSO, que reuneix a les ciutats que han estat escollides pel d’Economia i Competitivitat com a “Ciutats de la ciència i innovació”. Aquest grup pretén fomentar la cultura de la innovació al territori espanyol. De Catalunya, només formen part d’aquesta xarxa Viladecans i Terrassa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario