Buscar este blog

domingo, 8 de enero de 2012

Ses Majestats els Reis d’Orient porten la màgia a la ciutat


Com cada 5 de gener, Melcior, Gaspar i Baltasar van ser rebuts a la ciutatd de Viladecans. La Calvalcada comença a les 18 hores al Parc del Torrent Ballester. Aquest anys, la novetat va ser la presència del Mamut de Viladecans en la Cavalcada.

La festa va començar amb l’actuació de l’il.lusionista “Mag Edgar”. Un cop acabada l’actuació, l’ alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, va donar la benvinguda als Reis d’Orient. Després dels parlaments, l’alcalde va entregar la clau de la ciutat als reis perquè aquests poguessin entrar a les cases a la nit per deixar els seus regals.

La Cavalcada va començar a les 18.30 a l’Atrium de Viladecans, continuà per l’Avinguda Josep Tarradellas, carrer d’Àngel Arañó, la carretera de Sant Climent, el carrer de la Mare de Déu de Sales, la rambla Modolell, l’ Avinguda de la Generalitat, la plaça de la Vila, el carrer de Jaume Abril i plaça de les Palmeres. El recorregut va finalitzar al mateix lloc d’inici, l’Atruim.

Un cop acabada la Cavalcada, els nens i nenes van poder fer entrega de les seves cartes directament als Reis. L’entrega de cartes va allargar-se fins les 22.00.

No hay comentarios:

Publicar un comentario