Buscar este blog

domingo, 15 de enero de 2012

L’obertura d’Accura està prevista pel mes d’abril


El poliesportiu Accura, situat al en terrenys del Col·legi Sant Gabriel, donarà servei a tots els ciutadans. Segons el director del mateix col·legi, els alumnes faran les classes d’educació física i natació en aquest espai. També va assegurar que es prioritzarien els alumnes del centre a l’hora de les inscripcions, encara que no creu que hi hagi problemes perquè puguin accedir els altres ciutadans.

L’equipament té més de 4000 metres quadrats, en els quals es podrà trobar una piscina, una sala de fitness, un camp de futbol 7, 3 pistes de pàdel i tres pistes per fer activitats dirigides. El procés d’abonament es pot realitzar des del mes de gener a un local situat a la carretera de la Vila.

L’alcalde de Viladecans, Carles Ruiz, va visitar les instal·lacions recentment amb els regidor d’ Esports i la regidora d’Ocupació. Van confirmar que l’ajuntament treballaria amb l’empresa propietària per seleccionar el personal del centre esportiu Accura. Aquesta instal·lació proporcionarà més de 25 llocs de treball, els quals només podran ser ocupats per ciutadans del Viladecans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario